Bouwen aan vernieuwing

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord……….

Maar nu iedereen weer langzaam het “normale” leven gaat oppakken, gaan we proberen om een aantal BZ&T activiteiten ook weer op te starten. Alles natuurlijk met inachtneming van de RIVM regels. Het bestuur heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten, de werkzaamheden stonden op een laag pitje, maar zijn wel doorgegaan. Vergaderen deden we digitaal.

We hadden ook even rustig de tijd om projecten op te starten om klaar te zijn voor 1 juli a.s. de dag dat je met 100 man of minder weer samen mag zijn, wel op afstand van 1,5 meter.

Maar dat is beter dan niets. En dat komt goed uit want we gaan verschillende activiteiten opstarten waar jullie aan mee kunnen doen. Sterker we hebben jullie nodig. We hebben het contact met jullie gemist! Hopelijk is dat wederzijds.

 

De commissie Social Media & Communicatie heeft een nieuwe website in de lucht gebracht. Deze website zal in de toekomst het digitale middelpunt van onze vereniging gaan vormen, jullie horen hier snel meer over. Er is ook een BZ&T redactie opgericht waar jullie nieuws kunnen lezen maar ook nieuws kunnen aanleveren. Commissieleden of niet commissieleden die iets willen delen of hulp nodig hebben kunnen zich richten tot redactie@bztheeze.nl en zij zullen het voor jullie plaatsen. Jullie input is altijd meer dan welkom.

 

We zijn ook volop bezig met de voorbereiding van onze nieuwe bouwplaats en Eric v.d. Berkmortel is gestart met de eerste werkzaamheden voor het maken van onze nieuwe Druppel. Deze wordt super gaaf! Daar zijn binnenkort ook handjes voor nodig. De ontwerp tekening zullen wij alvast plaatsen op de website, zodat jullie kunnen zien hoe gaaf en groot het gaat worden. We hebben ook handjes nodig voor het inrichten van ons nieuwe materialen hok. Dit gaan we doen door het herinrichten van onze oude container (waarin nu de grote compressor staat). De commissie “nieuwe bouwplaats” zal hier een oproep voor plaatsen. Houd de website in de gaten.

 

Het is een rare zomer. Anders dan anders, maar hopelijk kunnen we er samen toch nog iets van maken.

En als klap op de vuurpijl kunnen wij jullie melden dat er toch een Parade komt deze zomer……………

We gaan een wagen bouwen van Lego steentjes, samen met de andere 15 wagenbouwers groepen, met een heuse prijsuitreiking. Wie is er goed met Lego? We moeten een wagen nabouwen welke we in de afgelopen 11 jaren voor de optocht hebben gebouwd. Je kunt t.z.t. deze gegevens op de website terug vinden. Zodra we meer weten, komen we op dit onderwerp terug.

 

Genoeg te doen, we hebben er zin in, jullie ook? We kunnen nog steeds deze zomer gebruik maken van De Druppel en daar zijn we Henk en Jo erg dankbaar voor. Dat betekent dat alle voorbereidende werkzaamheden voor onze nieuwe Druppel daar plaatsvinden en ook het Lego bouwen gaan we vanuit De Druppel organiseren. 

Tot snel!

Bestuur BZ&T