BZT Jeugd

Hallo jeugd en jong volwassenen van BZ&T,

21 oktober a.s. is de ledenvergadering van BZ&T. Deze vergadering is hopelijk na Corona het startsein voor een nieuw Brabantsedag seizoen. Een nieuw seizoen waarin wij jullie hulp heel erg goed kunnen gebruiken, niet meer als kind van, maar als volwaardig lid van BZ&T.

BZ&T bestaat uit commissies (kleding, grime, spel, bouw, techniek, bar, activiteiten, sponsoring en PR). In de ledenvergadering van 2020 is besloten dat als je met de Parade meedoet, je ook iets terug moet doen voor BZ&T. Dus ik doe een oproep om je aan te melden voor een commissie.

Wat vind je leuk om te doen?

We willen BZ&T upgraden naar de next level en daar hebben we jou/jullie voor nodig. De “oudjes” kunnen jullie hierin nog vele jaren ondersteunen en begeleiden, maar uiteindelijk moeten jullie deze gezellige club van ons overnemen. Vrienden en vriendinnen zijn uiteraard ook welkom. We kunnen nog best wat jongelui gebruiken.

Geef via het emailadres secretariaat@bztheeze.nl aan ons door wat je leuk zou vinden om te doen. Wij gaan ervoor zorgen dat je dan de begeleiding krijgt om deze taak te kunnen uitvoeren. Bij iedere commissie horen leden die het computerwerk doen, die spullen moeten inkopen, die overleggen met de andere commissies en die daadwerkelijk voor de uitvoering zorgen. Dus voor ieder wat wils.

Ik hoor graag iets van je!

Groetjes Astrid
Voorzitter BZ&T

Wij wensen onze sponsoren en leden hele fijne, gezellige feestdagen!