Genieten en ontspannen bij Tapperij de Zwaan en Café Thuys!

Bij iedereen begint de spanning van hét weekend te naderen. Hier en daar is er stress omdat de wagen nog niet af is en in het dorp voel je het borrelen. Er staat iets te gebeuren er komt iets aan. De Kapelstraat en de Jan Deckersstraat worden verbouwd en de omwonenden vegen nog een keer hun stoepje schoon en hangen hun vlag aan de gevel. Ook BZ&T doet mee aan dit ritueel en vrijdagochtend wordt de sponsor tribune opgebouwd.

 

Als het meezit rijden we vrijdagavond onze wagen naar het industrieterrein. Het eerste ontspannings moment is daar wanneer we met velen op het terras bij de Zwaan de wagen uitzwaaien. Zaterdag is een onrustige dag. De generale repetitie in de ochtend, heen en weer voor velen tussen de Druppel en het industrieterrein, de laatste hand leggen aan kleding en onze wagen. Alle commissies staan op scherp! Hoog tijd voor ontspanning we verzamelen bij Café Thuys voor een hapje eten en veel bier.

 

Het hoogtepunt is zondag. Een dag waar alles bij elkaar komt en op zijn plaats valt. Teveel om hier te benoemen maar ook zondag hebben we een rustpunt, een haven, een plek waar we nog een keer laat in de nacht gas geven en ons BZ&T lied laten horen……..aan de bar in de Zwaan.

 

Marco en Hans we missen jullie en de collectieve BZ&T momenten aanstaand weekend. Het ga jullie goed en volgend jaar gaan we extra genieten van jullie gastvrijheid.