Inloopmiddag BZ&T; nieuwe bouwplaats en Legoparade 2020.

We willen jullie op zaterdag 11 juli vanaf 15:00 uur uitnodigen in de Druppel voor een inloopmiddag (oude bouwlocatie). Gelukkig mogen we elkaar weer vanaf 1 juli treffen  maar wel met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Zoals jullie weten moet er voor het volgend bouwseizoen (2021) nog een hoop gebeuren zoals het inrichten van onze nieuwe werkplaats, het opknappen van de pipowagen en het ombouwen van de groene container etc. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig! Tijdens de open inloopdag op 11 juli willen we jullie informeren en inzage geven in de plannen. Daarnaast zijn we voor de komende maanden op zoek naar extra handjes. Dus denk alvast na wanneer en waar je mee zou willen helpen, alle hulp is hard nodig en meer dan welkom.

Tevens willen we zaterdag 11 juli gebruiken als aftrap voor de Legoparade 2020, die in de plaats komt van onze echte parade. A.s woensdag worden de legosteentjes in ontvangst genomen door Astrid en Hans en kunnen we aan de slag. Meer informatie ontvangen jullie in de komende weken.

We zien jullie graag op 11 juli vanaf 15:00 uur!