Open dag en wijnproeverij BZ&T afgelopen weekend!

Wie beweert dat BZ&T niet actief is, heeft afgelopen weekend niet goed opgelet! We hebben dankzij onze nieuwe reporter Sem van Ginneken een leuk impressie filmpje voor diegene die niet aanwezig konden zijn. Afgelopen zaterdag hebben ongeveer 45 leden de open dag bezocht en zondag tijdens de BZ&T wijnproeverij waren er +/- 30 leden. Inmiddels hebben jullie de volgende uitnodiging al weer ontvangen van de BZ&T Mosselmiddag!

We hadden twee hoofdthema’s tijdens de open dag de LEGO-parade en onze nieuwe bouwplaats. De bouw voor de LEGO-parade wordt grotendeels opgepakt door onze jeugdleden in samenwerking met Kelly en Chris. Het ontwerp keuze is gevallen op onze wagen van 2014 “Aanbesteding: Nieuwe kerk te Woensel” De bouwstenen liggen in de Druppel. De komende weken zien en horen jullie meer over de vorderingen.

De commissie ‘nieuwe bouwplaats’ heeft de aanwezige leden meegenomen in de bouwplannen van de nieuwe Druppel. Doordat we de trailers op locatie hadden, kon iedereen zich er een voorstelling van maken. Zoals jullie kunnen zien werd de bar al snel in gebruik genomen en de eerste feedback die de commissie te horen kreeg was dat er extra voorzieningen voor de akoestiek geregeld moet worden. De komende maanden wordt er gebouwd aan de trailers, groene container en de pipowagen. Dit zal gebeuren op de donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag op onze normale bouwseizoen tijden. We starten aanstaande zaterdag!