Overlijden Mart Keuning

Beste BZ&T-ers,

Afgelopen woensdag kwam het bericht van het overlijden van Mart Keuning bij ons binnen. Vol ongeloof hebben wij hiervan kennis genomen. Zelfs nu 2 dagen later, op moment van schrijven, voelt dit als onwerkelijk.

Mart en zijn gezin zijn BZ&T-ers van het 1e uur (2008), waarbij Mart vanaf 2010 tm 2019, meer dan 9 jaar onze voorzitter is geweest. We kunnen dus wel stellen dat hij met zijn manier van sturing geven, DE factor is geweest binnen onze vereniging die zorgde voor rust en stabiliteit. Mede dankzij hem is BZ&T uitgegroeid tot een begrip binnen de wagenbouwers gemeenschap en BZ&T in het bijzonder.

Mart was niet alleen voorzitter, maar vooral BZ&T-er. Het liefst vertoefde hij op de bouwplaats, werken aan de wagen, of anders allerlei klusjes oppakken aangaande d’n Druppel, tent, afvoer of wat dan ook. Dit alles met het grootste plezier en enthousiasme. Na afloop van de werkzaamheden dronk hij het liefst een biertje aan de bar tussen de rest, muziekje erbij en lekker lullen, dat was zijn ding. Dit was zijn plek vond hij, tussen de groep, of het nu de volwassenen waren of de kinderen, waar hij gek op was. Hij was dan ook nauw betrokken bij de inmiddels beroemde sleepover voor de kids van BZ&T. Ik durf te stellen dat ook de kinderen hem nooit zullen vergeten.

Kortom: een markante voorzitter, bestuurder, man, vader, echtgenoot, bouwer, levensgenieter, (kinder)vriend en persoon met een heerlijk gevoel voor humor en relativerend vermogen, is ons ontvallen.

Dit verlies zal een blijvend litteken zijn op de “ziel van BZ&T”, wij wensen Anita en Luuk veel sterkte met het verwerken van dit verlies, evenals Mart’s verdere familie, vrienden, collega’s en bekenden.

We zullen je missen Mart, maar nooit vergeten!