Uitnodiging 10 april

Beste leden van BZ&T,

Hopelijk zijn jullie niet heel erg geschrokken van de berichtgeving van vorig weekend dat BZ&T afziet van deelname aan de Parade 2021. De aankondiging was kort en voor jullie misschien niet geheel duidelijk. We hebben bewust voor deze manier van communiceren gekozen. Maar we willen de uitgebreide versie graag met jullie allemaal delen.

Daarom nodigen wij alle leden uit (en we hopen ook echt dat iedereen van de partij is) om zaterdag 10 april a.s. een uurtje een bezoek te brengen aan de oude bouwplaats. Het tijdstip mag je zelf kiezen, graag wel even een reservering maken via secretariaat@bztheeze.nl zodat wij kunnen controleren of we deze bijeenkomst volgens de richtlijnen van de Overheid kunnen organiseren. Uiteraard alles veilig op 1,5 meter afstand en volgens de dan geldende richtlijnen voor buiten en binnen bijeenkomsten. https://wetten.overheid.nl/) Art 3.2 lid 1 (groepsvorming boven 30 personen)

We zullen jullie deze dag mondeling meer duidelijkheid geven en we laten 3D tekeningen van de Druppel 2.0 en onze bouwplaats inrichting zien. En natuurlijk is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Schrijf je gelijk in, maar uiterlijk vrijdag 2 april a.s. Het kan op ieder heel uur tussen 10.00 en 15.00 uur. Dus we kunnen 6 sessies inplannen van een uur. Zodra de inschrijvingen binnen zijn bevestigen we aan jullie definitief het tijdstip.

Ik hoop dat het storm loopt. Er is vanuit mezelf en het bestuur een grote behoefte om iedereen weer even te zien.

Ik reken op jullie!

Groetjes,

Astrid Eickholt
Voorzitter BZ&T